Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul ministru Adriean Videanu, fiul lui Dorin Cocos, dar si un fost consilier al Alinei Bica afla vineri daca vor fi arestati

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Adriean Videanu, fiul lui Dorin Cocos, dar si un fost consilier al Alinei Bica afla vineri daca vor fi arestati

Fostul ministru Adriean Videanu va fi dus, vineri, in fata magistratilor, cu propunerea de arestare preventiva dupa ce, joi, a fost retinut de procurorii anticoruptie. Aceeasi propunere va fi facutasi pentru Alin Cocos, fiului omului de afaceri Dorin Cocos, dar si pentru Florian Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). continuă pe Adevărul

Videanu, fiul lui Dorin Cocos si un fost consilier al Alinei Bica, retinuti de DNA

Alin Cocos fiul omului de afaceri Dorin Cocos), fostul ministru al Economiei Adriean Videanu si Florian Mihailescu fost consilier al Alinei Bica in timpul mandatului de la sefia DIICOT) au fost retinuti, ieri seara, de DNA, acuzati de fapte de coruptie intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirilor ANRP pentru un teren supraevaluat, in care Bica este arestata preventiv.

UPDATE. inalta Curte decide arestarea lui Adriean Videanu, Alin si DORIN Cocos, Florentin Mihailescu si Alina BICA in noul dosar al fostei sefe a DIICOT

Inalta Curte decide arestarea preventiva a lui Adriean Videanu, Alin si Dorin Cocos, Florentin Mihailescu si Alina BICA in noul dosar al fostei sefe a DIICOT. Alina Bica e acuzata, in noul dosar, de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. In acest dosar, DORIN Cocos a primit si el mita 16 milioane de euro pentru ca a reusit sa-i convinga pe Alina Bica si Sergiu Diacomatu sa aprobe restituiri de terenuri de peste 62 de milioane de euro. Mai pot fi vizati, intre altii, Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare.

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin Cocos si Alin Cocos, in fata judecatorilor, cu propuneri de arestare

Adriean Videanu a fost retinut joi de procurorii DNA pentru 24 de ore. Procurorii spun ca fostul ministru al Economiei ar fi intervenit la Alina Bica, pentru ca aceasta, in calitate de procuror-sef al DIICOT, sa ridice sechestrul aplicat asupra unor.

Adriean Videanu, retinut pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul in care este cercetata si Alina Bica, fosta sefa a DIICOT

Fostul ministru Adriean Videanu a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Presedintele PDL Bucuresti este acuzat de complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar in care este cercetata si Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, audiat la DNA, in dosarul Alinei Bica

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, si fosta sotie a omului de afaceri, Olguta Chiriac, au fost audiati la DNA, intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

UPDATE Fiul lui Dorin Cocos, Alin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, s-a prezentat marti la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost trimisa in judecata in legatura cu retrocedarea ilegala a unui teren din Capitala. Si mama lui Alin Cocos este asteptata marti la DNA, informeaza Agerpres.

Fostul consilier al Alinei Bica, si fiul lui Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirii pentru un teren supraevaluat in care Bica este arestata preventiv. Si fiul omului de afaceri Dorin Cocos a fost scos cu catuse din sediul DNA. Procurorii vor cere vineri la instanta suprema arestarea preventiva a acestora.

Fiu lui Dorin Cocos, Alin, este audiat la DNA

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, este marti dupa-amiaza la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Alin Cocos este audiat in calitate de martor. Si mama lui Alin Cocos este asteptata astazi la.

Dorin Cocos este audiat la DNA in dosarul Alinei Bica in care au fost retinuti Alin Cocos si Adriean Videanu

Dorin Cocos a ajuns vineri dimineata la sediul Directie Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii, informeaza B1 TV. Acesta a fost adus cu duba din arestul PolitieiCapitalei si nu a facut nicio.

Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, in dosarul Alinei Bica

Dorin Cocos este urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, in dosarul in care sunt cercetati Alina Bica, Alin Cocos, Adriean Videanu si Florian Mihailescu. Procurorii DNA urmeaza sa ceara astazi instantei supreme emiterea mandatelor de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )